Каталог товарів

Сокира-колун Fiskars S-X11 (122443)

Бренд: Fiskars
Артикул:122443
В наявності
2 391 грн
Способи доставки

Отримання товару у відділенні «Нова пошта». Доставка замовлення кур’єром «Нова пошта». Термін доставки від 2 до 10 днів, в залежності з якого складу відправляється товар.

Опис Сокира-колун Fiskars S-X11 (122443)

У такому серйозному чоловічому занятті, як колка дров, першому плані виходить підбір інструменту, як кажуть, «під себе». З цією метою компанія Фіскарс створила кілька колунів різних габаритів.

Сокира-колун Fiskars S-X11 (1015640) – найменша в цій лінійці, вона відрізняється від своїх старших братів тільки розмірами:
Вага 1,075 кг
Довжина 44,3 см
У всьому іншому це повноцінно функціональний та «злий» інструмент. Мала вага дозволяє легко колити і рубати дрова навіть однією рукою, за бажання fiskars X11  може підкоритися і жіночим рукам. Якщо заготівля дров не є вашим професійним щоденним заняттям, то сокира fiskars х11 є цілком розумним вибором.

  • Традиційно лезо піддається зонному загартування та його твердість на вістря становить 55 одиниць за шкалою Роквела (HRC). Таке загартування дозволяє, з одного боку, впоратися з усіма видами деревини; а з іншого, сталь леза не є надто крихкою і не фарбується.
  • Заводський кут заточування становить 35˚, найпростіше і найшвидше його підтримувати за допомогою точилки арт. 1000601
  • Рівне покриття має корозіїстійкий ефект і допомагає зменшити тертя об дерево під час рубки.
  • Рукоятка виготовлена ​​з FiberComp™, легкого та одночасно твердого матеріалу, який мінімізує зусилля під час заготівлі деревини.
  • Також на гачкоподібній рукояті присутнє пружне покриття SoftGrip™, яке убезпечить від вислизання з руки.
  • Головна особливість сокири Fiskars Х11 четвертого покоління – унікальний заводський номер, зафіксований також у QR-коді.

Ширина      150 мм
Довжина     442 мм
Вага          1160 гр
Висота          32 мм

Виготовлений як і всі сокири у Фінляндії.

Відгуки покупців

Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*