Каталог товарів

Сковорода Fiskars All Steel pure (28 см) (1065628)

Бренд: Fiskars
Артикул:1065628
В наявності
3 598 грн
Способи доставки

Отримання товару у відділенні «Нова пошта». Доставка замовлення кур’єром «Нова пошта». Термін доставки від 2 до 10 днів, в залежності з якого складу відправляється товар.

Опис Сковорода Fiskars All Steel pure (28 см) (1065628)

У сковороди Fiskars All Steel pure (28 см) корпус і ручка виготовлені з нержавіючої сталі, яка практично не піддається руйнуванню, адже вона на 90% виготовлена з переробленої сталі. Він має тришарове дно, оптимізоване для ефективного та рівномірного розподілу тепла.

Сковорідку Fiskars All Steel pure без покриття можна використовувати при високих температурах і розміщувати в духовці. Підходить для смаження. Однак, щоб уникнути пригорання та прилипання їжі, регулюйте температуру поступово та використовуйте олію або жир. Каструлі з нержавіючої сталі без покриття можуть підрум’янитися за нижчих температур, ніж каструлі з покриттям. Поверхня без покриття робить їх надзвичайно міцними та майже вічними.

Ця сковорода підходить для використання на всіх типах плит і має 25-річну гарантію. Максимальна температура смаження і запікання в духовці до 270°C. 

EAN: 6424002015895

Лінійка кухонного посуду Fiskars All Steel pure була розроблена для максимальної довговічності та класичного дизайну. Постійно виготовлені з найчистішої високоякісної нержавіючої сталі, сковороди Fiskars All Steel pure пропонують надійну продуктивність для всіх видів приготування їжі з унікальною вигравіруваною поверхнею без покриття, яка особливо помітна під час смаження та смаження за високих температур.

Відгуки покупців

Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Артикул: 1065627
3 124 грн