Каталог товарів

Ручна пила Fiskars Pro PowerTooth (38 см) 9 TPI (1062930)

Бренд: Fiskars
Артикул:1062930
В наявності
1 435 грн
Способи доставки

Отримання товару у відділенні «Нова пошта». Доставка замовлення кур’єром «Нова пошта». Термін доставки від 2 до 10 днів, в залежності з якого складу відправляється товар.

Опис Ручна пила Fiskars Pro PowerTooth (38 см) 9 TPI (1062930)

Ручна пила Fiskars Pro PowerTooth (38 см) (1062930) оснащена лезом із потрійним заточуванням для сильніших і швидших різів. Технологія леза RapidStart™ забезпечує кращий контроль без зв’язування для чистішого та швидшого початку різання. Середня та п’ятна частина леза мають 9 TPI ​​для більш гладких і потужних різів у всіх типах дерева та ламінату, ПВХ тощо. Точки дотику SoftGrip™ на ручці мають інноваційну текстуру, яка відштовхує вологу, запобігає утворенню пухирів і забезпечує нековзку ручку. Спеціальні контури у верхній частині рукоятки дозволяють розташувати другу руку на пилці для додаткової потужності та контролю під час найскладніших різів. Велика ручка підходить для великих рук у рукавичках.

Товщина леза: 0,9 мм
Довжина леза: 38 см
EAN: 6411501201133

Extra SoftGrip™ навколо ручки забезпечує розширене розташування пальців для підвищення точності та контролю
Захист для леза, що входить у комплект, надійно фіксується на лезі для безпечного зберігання та транспортування, а також має вбудований тримач для олівців. Лезо має індукційно загартовані зуби для довготривалої гостроти. Покриття леза з низьким коефіцієнтом тертя, стійке до іржі, забезпечує ефективність леза. Товщина леза 0,9 мм забезпечує стабільність. Напрямні 45 і 90 градусів дозволяють робити розмітки для ефективного різання. Лезо довжиною 38 см ідеально підходить для роботи у вузьких місцях і оптимально підходить для зберігання в сумках і ящиках для інструментів. Отвір у полотні дозволяє підвішувати пилку під час зберігання.

Відгуки покупців

Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*