Каталог товарів

Ножиці Fiskars PowerGear для металу (прямий різ) (1027207)

Бренд: Fiskars
Артикул:1027207
В наявності
1 384 грн
Способи доставки

Отримання товару у відділенні «Нова пошта». Доставка замовлення кур’єром «Нова пошта». Термін доставки від 2 до 10 днів, в залежності з якого складу відправляється товар.

Опис Ножиці Fiskars PowerGear для металу (прямий різ) (1027207)

Ножиці Fiskars PowerGear для металу (прямий різ) (1027207) ідеально підходить для різання широкого діапазону важких матеріалів, включаючи листовий метал, повітропроводи, гіпсокартонні кути, металеві шпильки, сайдинг, софіти, задню панель, краї водостоку, жолоби тощо. Леза з технологією PowerGear™; передачі, які покращують важіль і дають більш ніж на 40% більше потужності, особливо під час найважчої частини розрізу. Оптимізована рукоятка, яка підходить для руки, дозволяючи застосовувати більше потужності без шкоди для довжини різання. Функція EasyAction™ автоматично відкриває ручку, щоб зменшити втому рук. Леза та ручка з кованої та термічно обробленої сталі на 40% міцніші, що забезпечує тривалий термін служби та довговічність. Кінчики лез втягуються в ручки для підвищення міцності. Ергономічна ручка з SoftGrip™ і ексклюзивними текстурами, які покращують комфорт і контроль. Потужність різання: розрізає холоднокатану сталь 18 калібру або нержавіючу сталь 22 калібру. 

Довжина зрізу: 38 мм
Висота: 25 мм
Довжина: 295 мм
Ширина: 102 мм
Вага: 460 г

Технологія PowerGear дає більш ніж на 40% більше потужності, особливо під час найскладнішої частини різу. Ця геніальна технологія також допомагає використовувати більше вашої сили, запобігаючи надмірному розтягуванню без шкоди для довжини різання. Ергономічна ручка з пружиною допомагає зменшити втому рук і має SoftGrip™ для підвищення спритності та комфорту. Термічно оброблені ковані сталеві леза та кована ручка підвищують міцність і довговічність. Ножиці можна зафіксувати зверху або з боків і різати різноманітні важкі матеріали.

Відгуки покупців

Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*