Каталог товарів

Контактний секатор Fiskars PowerStep P83 (1000575)

Бренд: Fiskars
Артикул:1000575
В наявності
1 703 грн
Способи доставки

Отримання товару у відділенні «Нова пошта». Доставка замовлення кур’єром «Нова пошта». Термін доставки від 2 до 10 днів, в залежності з якого складу відправляється товар.

Опис Контактний секатор Fiskars PowerStep P83 (1000575)

Контактний секатор Fiskars PowerStep™ P83 (1000575) для обрізки твердих порід дерева - це акуратний і зручний секатор для садівників, які цінують дизайн та інновації в одному інструменті. З ручками FiberComp для легкості та верхнім лезом із покриттям із ПТФЕ, обрізка стає простішою за простоту. Інтелектуальний механізм PowerStep™ дає змогу користувачам зрізати більш товсті гілки за один, два або три кроки, тоді як антипригарне покриття з ПТФЕ на верхньому лезі зменшує тертя, полегшуючи різання та очищення. Лезо ковадла виготовлено із запатентованого Fiskars FiberComp ™ (посиленого скловолокном поліаміду) для збільшення терміну служби.

Довжина: 190 мм

Вага: 140 гр

EAN: 6411501116703

Секатори Fiskars, що забезпечують комфортне і просте застосування, визнані кращими у своєму роді багатьма садівниками та експертами галузі за свою продуктивність і робочі якості. Їхні ергономічні ручки виготовлені з особливо довговічного армованого скловолокном поліаміду, а леза з неіржавкої сталі фіксуються зручною запобіжною засувкою, коли секатор не використовується. До представленої серії входять практичні багатофункціональні секатори з петлею для пальців, що забезпечують безпечне захоплення, секатори з Важільним Приводом™, розроблені спеціально для жінок, що вирізняються витонченим дизайном, та унікальні секатори з Силовим Приводом™, які мають силовий механізм, що з'єднує обертову ручку і леза та дає змогу працювати всіма пальцями одночасно.

Відгуки покупців

Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*