Каталог товарів

Чашка Iittala Teema біла (0,4 л) (1005467)

Бренд: Iittala
Артикул:1005467
В наявності
933 грн
Способи доставки

Отримання товару у відділенні «Нова пошта». Доставка замовлення кур’єром «Нова пошта». Термін доставки від 2 до 10 днів, в залежності з якого складу відправляється товар.

Опис Чашка Iittala Teema біла (0,4 л) (1005467)

Чашка Iittala Teema біла (0,4 л) (1005467) — чудовий варіант як для щоденного використання, так і для подарунку. 

Кожен виріб у колекції Teema інноваційного фінського дизайнера Кая Франка складається з трьох простих форм: кола, квадрата та прямокутника. Універсальна колекція з нескінченними комбінаціями, які є функціональними, міцними та вишуканими. Teema — це класична ікона мінімалістичного північного дизайну. Найбільша чашка Teema дозволяє отримати додаткову порцію улюбленого гарячого напою, такого як чай, кава або какао. Простий білий колір додає вишуканості будь-якому сервіруванню столу. Змішуйте та поєднуйте з тим самим кольором або іншими кольорами в колекції Teema. Зберіть набір. Чудовий подарунок. Можна мити в посудомийній машині/мікрохвильовій печі.

Матеріал: Vitroпорцеляна
Ширина: 12 см

Довжина: 9,4 см
Висота: 8,9 см
Вага: 0,335 кг
Об'єм: 0,4 л
EAN: 6411800072403

Функціональний, міцний і вишуканий Teema - ідеальний посуд для щоденного використання. Тарілки, тарілки, чашки та миски, кожен виріб Teema можна використовувати в духовці, морозильній камері, посудомийній машині та мікрохвильовій печі. Таким чином, вони не тільки красиво виглядатимуть на вашому обідньому столі, але й зроблять приготування, сервірування та прибирання швидкими та легкими.

Відгуки покупців

Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*