Каталог товарів

Багатофункціональні ножиці Solid™ SP320 FISKARS (1063328)

Бренд: Fiskars
Артикул:1063328
В наявності
909 грн
Способи доставки

Отримання товару у відділенні «Нова пошта». Доставка замовлення кур’єром «Нова пошта». Термін доставки від 2 до 10 днів, в залежності з якого складу відправляється товар.

Опис Багатофункціональні ножиці Solid™ SP320 FISKARS (1063328)

Універсальні ножиці Fiskars Solid™ SP320 - це багатофункціональні ножиці Fiskars Solid можна використовувати в будь-якому саду. Ці універсальні ножиці SP320 мають загартовані леза з нержавіючої сталі з прецизійним шліфуванням, які ріжуть по всій довжині леза до кінчика та залишаються гострими навіть при інтенсивному використанні. Зовнішнє зубчасте лезо ідеально підходить для різання мотузок або тонких смуг, тоді як друге пряме лезо розрізає коробки та сумки з точністю та легкістю. 
Універсальні ножиці Fiskars оснащені пружиною Easy Action™, яка обережно відкриває леза після кожного різання, допомагаючи зменшити втому рук, спричинену повторним різанням - це особливо корисно для садівників з артритом або обмеженою силою рук. Зручні ручки також мають поверхню SoftGrip™ для більшого комфорту та кращого контролю. Проста у використанні застібка-блискавка та міцний нейлоновий чохол із петлею для ременя забезпечують надійне зберігання та транспортування.

EAN: 6424002014683

 

Відгуки покупців

Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*